Werkzaamheden

Artist Impressions
Het overbrengen en geaccepteerd krijgen van je idee: dat is wat VR Venture voor je doet. Wij geven virtueel vorm aan werelden, producten en ideeën. Bijvoorbeeld met State of the Art artist impressions; realistisch óf juist illustratief. Te gebruiken voor drukwerk of digitaal; met onze jarenlange ervaring beheersen wij de traditionele keten tot en met de meest geavanceerde Virtual Reality toepassingen volledig.

Nieuwste technieken
Maar VR Venture gaat veel verder. Ook in het toepassen van de nieuwste technieken lopen we voorop. 3D scannen, printen, bedenk het maar: wij doen het. Virtual Reality, van een cardboard 360 graden single view presentatie tot een volledige interactieve beleving, waarin je de ruimte echt kunt voelen en ervaren. Met één druk op de knop ander behang, bekleding of een geheel ander interieur? Wij draaien onze hand er niet voor om.

Augmented en mixed reality
Ervaren wat één meter uitbouw in een nieuwbouwproject betekent? Zelf meubels verplaatsen in de ruimte, beter nog, daadwerkelijk op een stoel zitten die ook virtueel mee kan bewegen? De zichtlijnen van je nieuwe kantoor of investering ervaren of de werkelijke omgeving mixen met jouw visie of plannen? Je toekomstige vakantiewoning al in het bestaande park zien? Wij maken het waar met Augmented én Mixed Reality. Hoewel de naamgeving verwarrend kan zijn weten wij waar we over praten; we lichten het je graag toe in een vrijblijvend gesprek.