3D Render engine

Visualisaties

Excellente 3D renders, Artist Impressions of illustraties; het is de basis van als ons werk. Wij visualiseren je ontwerp tot in de kleinste details. Praktisch iedere wens en vraag kunnen we voor je visualiseren, natuurgetrouw en minstens zo mooi als de werkelijkheid.

Hoofdkantoor Geelen

Het hoofdkantoor van Geelen Counterflow in Haelen is het eerste volledig van hout vervaardigde kantoor in Nederland; NUR-HOLZ. Om de besluitvorming over vormgeving en inrichting te ondersteunen heeft VR Venture de ontwerpen gevisualiseerd.

Qurios Holiday Retreats

Hoe maak je duidelijk wat voor bungalow je koopt of wat je gaat huren tijdens de zomervakantie als de bungalows er nog niet zijn? VR Venture heeft voor Qurios de bungalows op verschillende manieren gevisualiseerd; renders, animaties voor een film en een 3D Single View en interactieve Walk Through VR presentatie.

M+R interior architecture

Het internationaal opererende ontwerpbureau M+R interior architecture heeft de opdracht gekregen om het interieur van de business- en de VIP Lounge van het Sheremetyevo Airport in Moskou te ontwerpen. Wij hebben de visualisatie van deze prachtige ontwerpen mogen maken.

Sheremetyevo Airport Moscow