Animaties

Met onze 3D animaties kun je dingen laten zien die normaal gesproken niet gefilmd kunnen worden. Gedetailleerd, voor bijvoorbeeld trainingsdoeleinden, de werking van een bepaald onderdeel laten zien is geen enkel probleem. Bekijk de voorbeelden om te ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je zult versteld staan.

Van Huët Glass Logistics

Van Huët Glass Logistics is een specialist op het gebied van glaslogistiek in Europa en is een toonaangevende speler in deze markt. De vraag aan ons was om een animatie te maken van hun nieuwste ontwikkeling op het gebied van glastransport, de 2BEE.
Nieuwsgierig naar deze innovatie? Klik hier voor de animatie.

Next Level

In de stad Wanssum is een gebiedsontwikkeling gestart om de bestaande industriële havendokken uit te breiden met 400 meter lengte. Wanssum ligt aan de Maas in de Nederlandse provincie Limburg. De animatie hiernaast maakt snel duidelijk wat er gaat gebeuren.

SENS Retail

SENS ontwerpt en produceert producten om consumentenelektronica in winkels te presenteren en te beschermen. Doelstelling van SENS is om displaybeveiliging zo discreet, comfortabel en flexibel mogelijk te maken. Hoe, dat kun je in de door ons vervaardigde animatie goed zien.

Feijen SP

Stroomkabels, datakabels, perslucht maar ook de waterleiding vinden onder de Lucky Floor van Feijen SP moeiteloos hun weg. Geen gereedschap nodig, niets afstellen, de elementen worden simpel in elkaar geschoven en gekoppeld door het vernuftige koppelstukje. VR Venture heeft het inzichtelijk gemaakt.

Geelen Counterflow

Geelen Counterflow is wereldwijd marktleider op het gebied van koelen en drogen van diervoeders en voedingsmiddelen met referenties in meer dan 100 landen. VR Venture vervaardigt renders en animaties van hun hoogwaardige productportfolio.

TU Delft

Het is niet beschikbaar als grondstof, maar het kan gemaakt worden met behulp van een 3D printer en bestaande biomaterialen: een hybride meta-biomateriaal dat botgroei bevordert. Onderzoekers van de TU Delft hebben een meta-implantaat ontwikkeld dat een conventioneel metabiomateriaal combineert met een auxetisch metabiomateriaal. VR Venture heeft de animatie gemaakt om het uit te leggen.